Saistībā ar ūdensvada avāriju būs izmaiņas atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Saistībā ar ūdensvada avārijas seku likvidēšanu Krišjāņa Valdemāra ielā un Raiņa bulvārī no 23.augusta plkst.10.45 līdz turpmākam rīkojumam būs slēgts labais pagrieziens no Valdemāra ielas uz Raiņa bulvāri, informēja SIA «Rīgas satiksme» pārstāvis Viktors Zaķis.

Līdz ar iepriekš minēto, būs izmaiņas vairākos trolejbusu un autobusu maršrutos.

13., 30. un 57.maršruta autobusi virzienā uz «Preču-2», Centrālo staciju un Abrenes ielu brauks pa maršrutu līdz Valdemāra ielai, tālāk turpinās braukt pa Valdemāra ielu, Elizabetes ielu, Brīvības bulvāri, Raiņa bulvāri un tālāk pa maršrutu. Autobusi pieturēs pieturvietās «Mākslas muzejs» un «Brīvības piemineklis» (Brīvības bulvārī).

Pieturvietā «Brīvības piemineklis», kas atrodas Raiņa bulvārī, autobusi nepieturēs.

12.maršruta trolejbusi no Āgenskalna priedēm kursēs pa maršrutu līdz Valdemāra ielai, tālāk pa Valdemāra ielu, Elizabetes ielu, Brīvības ielu. Trolejbusi pieturēs pieturvietā «Mākslas muzejs». Pieturvietās «Raiņa bulvāris» un «Tērbatas iela» trolejbusi nepieturēs.

Savukārt 14.maršruta trolejbusi uz Mežciemu no 2.trolejbusu parka izbrauks pa Salu tiltu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu