Jaunpils pagastā notriekts deviņgadīgs velosipēdists

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS

Otrdien Jaunpils novada Jaunpils pagastā negadījumā cietis deviņgadīgs velosipēdists, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā inspektore Diāna Briede.

2008.gadā dzimušo notrieca 1971.gadā dzimis mikroautobusa «Volkswagen Transporter» vadītājs, izbraucot uz galvenā ceļa un nenodot ceļu pa to braucošajam velosipēdistam.

Zēns negadījumā guva traumas.

Kopumā ceļu satiksmes negadījumos otrdien cietuši desmit cilvēki, no kuriem četri bijuši gājēji, bet divi velosipēdisti.

Visvairāk cietušo bijis Rīgā - septiņi. Vēl divi cilvēki cietuši avārijās Zemgalē un viens Kurzemē.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 100 ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem 71 noticis Rīgā, 13 Zemgalē, deviņi Kurzemē, četri Latgalē un trīs Vidzemē.

Ceļu satiksmes jomā sastādīti 713 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 317 par ātruma pārsniegšanu, četri par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, divi par auto vadīšanu narkotisko vielu iespaidā, bet trīs par agresīvo braukšanu

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu