Uz Rīgas apvedceļa Baltezers-Saulkalne izveidojies sastrēgums

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, openstreetmap.org

Uz Rīgas apvedceļa Baltezers - Saulkalne (A4) izveidojies sastrēgums, tāpēc autovadītāji aicina izvēlēties citus maršrutus, kā arī ievērot satiksmes noteikumus un nebraukt pie sarkanā luksofora signāla, norādīja VAS «Latvijas valsts ceļi» (LVC) pārstāvji.

Lielā mērā sastrēgums veidojas tāpēc, ka remontdarbu posmā, kur darbojas pagaidu luksofori, autovadītāji brauc pie sarkanā signāla, skaidroja LVC pārstāvji.

Līdz ar to LVC ir uzdevusi ceļa būvniekam piesaistīt satiksmes regulētājus, lai risinātu izveidojušos situāciju.

LVC informēja, ka uz remontdarbu laiku ir veiktas būtiskas izmaiņas satiksmes organizācijā uz Rīgas apvedceļa A4 Salaspils novadā. Uz tilta pār Mazo Juglu uz Rīgas apvedceļa Baltezers-Saulkalne pirms krustojuma ar autoceļu Ulbroka-Ogre (P5) notiek būvdarbi, tāpēc šajā posmā satiksme tagad tiek organizēta pa vienu ceļa joslu un var būt īpaši palēnināta. Tranzīta transportam un vietējiem iedzīvotājiem LVC iesaka izmantot citus maršrutus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu