Ātruma festivāla dēļ Liepājā gandrīz nedēļu būs noteikti satiksmes ierobežojumi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ātruma festivāla «Kurzeme» un pilsētas ātrumposma «Rally Liepāja» dēļ Liepājā no šodienas līdz 9.oktobrim būs noteikti vairāki satiksmes ierobežojumi, informēja sacensību organizatoru pārstāve Dita Dzene.

No šodienas plkst.23 līdz 9.oktobra plkst.17 satiksmei būs slēgta Pulvera iela posmā no Cukura ielas līdz Brīvības ielai, kā arī 14.novembra bulvāris posmā no Grīzupes ielas līdz Brīvības ielai.

No 5.oktobra plkst.8 līdz 8.oktobra plkst.22 būs slēgta iebrauktuve Liepājas Olimpiskā centra galvenajā automašīnu stāvlaukumā.

No 5.oktobra plkst.22 līdz 8.oktobra plkst.16 tiks slēgts stāvlaukums pie koncertzāles «Lielais dzintars» starp Dzirnavu, Radio, Jūras un Baložu ielu.

Pilsētas ātrumposma rīkošanas vajadzībām 7.oktobrī no plkst.8 līdz plkst.20.40 vispārējai satiksmei tiks slēgti Jūrmalas parka ceļi, Peldu iela posmā no Dzintaru ielas līdz Zvejnieku alejai, Liepu iela posmā no Peldu ielas līdz Rožu ielai, Sporta iela posmā no Ūliha ielas līdz Zvejnieku alejai, Zvejnieku aleja visā tās garumā un ielas posms no Roņu ielas 7 līdz Roņu ielai 11 B. Tuvējo ielu apkārtē var tikt noteikti īstermiņa apstāšanās, stāvēšanas un iebraukšanas aizliegumi.

6.oktobrī no plkst.7 līdz 15 tiks slēgta SIA «Scantest» automašīnu tehniskās apskates un reģistrācijas vieta Brīvības ielā 148 A.

Ātruma festivāls «Kurzeme» norisināsies no 6.oktobra līdz 8.oktobrim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu