Ceļu satiksmes negadījumos vakar cietuši 12 cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Vakar satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši 12 cilvēki, liecina Valsts policijas apkopotā operatīvā informācija.

Diennakts laikā valstī kopumā reģistrēti 95 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 10 ar cietušajiem. 47 avārijas notikušas Rīgas reģionā, 12 Kurzemē, 15 Latgalē, 12 Zemgalē, bet deviņas Vidzemē.

Vakar policisti pieķēruši arī astoņus autovadītājus, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un vienu, kurš vadīja transportlīdzekli narkotisko vielu ietekmē.

Aizvadītajā diennaktī par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši kopumā 505 protokolus, visvairāk šādu protokolu - 187 - noformēti Rīgas reģionā, bet vismazāk - 64 - Kurzemē.

Tieši par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu svētdien noformēti 211 administratīvā pārkāpuma protokoli - pa 40 protokoliem Zemgalē un Vidzemē, 61 Rīgas reģionā, 27 Kurzemē, bet 43 Latgalē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu