Smaga avārija Grobiņas novadā: gājuši bojā trīs cilvēki

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Šodien ap plkst. 12:00 Grobiņas novadā, Bārtas pagastā uz autoceļa P113 ir noticis traģisks ceļu satiksmes negadījums, kurā, kā liecina sākotnējā informācija, dzīvību zaudēja trīs cilvēki.

(Papildināta visa ziņa.)

Negadījums noticis Bārtas pagastā uz autoceļa P113.

Vakarpusē Šeršņova informēja, ka negadījumā iesaistīta automašīna «Volkswaen Golf», kuru vadīja 1943.gadā dzimis vīrietis un automašīnu «KIA», kuru vadīja 1969.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā dzīvību zaudēja abi automašīnas vadītāji un automašīnas «Volkswagen Golf» pasažiere - 1950.gadā dzimusi sieviete.

Automašīnu «KIA» vadīja Valsts policijas darbinieks, kurš atradās atvaļinājumā no šā gada septembra beigām un pārvietojās ar savu privāto automašīnu.

Valsts policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess, taču šobrīd negadījuma apstākļi ir neskaidri, tāpēc izmeklēšanai ļoti svarīga būtu aculiecinieku sniegtā informācija, norāda Šeršņova. Iedzīvotājus, kuri ir bijuši aculiecinieki šim negadījumam, policija lūdz zvanīt pa tālruņa numuru 110.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu