Ceturtdien uz Latvijas ceļiem pieķerti astoņi iereibuši autovadītāji

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti astoņi autovadītāji, kuri bija sēdušies pie stūres alkohola reibumā, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā pieķerti četri iereibuši autovadītāji, Vidzemē - divi, bet Latgalē un Zemgalē - pa vienam.

Ceturtdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 200 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 52 - noformēti Rīgā.

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti kopumā 70 ceļu satiksmes negadījumi, 38 no tiem notikuši Rīgā, desmit - Zemgalē, deviņi - Latgalē, septiņi - Vidzemē, bet seši - Kurzemē. 11 avārijās cietuši kopskaitā 12 cilvēki, bet vienā avārijā trīs cilvēki gājuši bojā.

LETA jau ziņoja, ka aizvadītās diennakts traģiskākais ceļu satiksmes negadījums notika Grobiņas novada Bārtas pagastā, kur ap pusdienlaiku uz reģionālā autoceļa P113 Grobiņa-Bērta-Rucava sadūrās 1943.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna «Volkswaen Golf» un 1969.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna «KIA». Negadījumā dzīvību zaudēja abu automašīnu vadītāji un automašīnas «Volkswagen Golf» pasažiere - 1950.gadā dzimusi sieviete.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu