No Krāslavas līdz Kalniešiem un uz tilta pār Velnagrāvi pabeigti remontdarbi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rebeka Žeire / LETA

No Krāslavas līdz Kalniešiem un uz tilta pār Velnagrāvi pabeigti remontdarbi, savukārt citur vēl spēkā satiksmes ierobežojumi, pavēstīja AS «Latvijas Valsts ceļi» (LVC).

Pabeigti remontdarbi uz Daugavpils šosejas posmā no Krāslavas līdz Kalniešiem. Šīs nedēļas beigās pabeigti arī remontdarbi uz tilta pār Velnagrāvi uz valsts reģionālā autoceļa Jelgava-Iecava (P93).

Piektdienas pēcpusdienā, kad daudzi autobraucēji dosies ārpus pilsētas, Pierīgā satiksme var būt palēnināta. «Satiksmi var apgrūtināt arī lietus un vējš, tāpēc aicinām autovadītājus savlaicīgi plānot savus braucienus un rēķināties ar papildu laiku ceļā,» pauda LVC.

Īpaši apgrūtināta satiksme var būt uz Rīgas apvedceļa (A4) posmā pie tilta pār Mazo Juglu pie Salaspils, kur turpinās remontdarbi un satiksme tiek organizēta pa vienu ceļa joslu. Lai arī darba dienās tur strādā satiksmes regulētāji, kustība var būt palēnināta, īpaši virzienā uz Saulkalni.

Arī citur valsts autoceļu tīklā turpinās remontdarbi. Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, gan zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, gan mājaslapā «lvceli.lv» un lietotnē «Waze».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu