Zelta rudens baudītāji dodas mājās; sastrēgumi Rīgas virzienā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 3. līdz 14.oktobrim katru dienu valsts lielākajā daļā vai visā Latvijā lija, līdz ar to svētdiena ir saulainākā diena kopš 2.oktobra. Visā valstī spīdēja saule, pūta mērens ziemeļrietumu vējš un gaisa temperatūra pakāpās līdz +14 grādiem. Šādas prognozes saules un gaismas izslāpušos valsts iedzīvotājus kā triektin trieca laukā no mājām. Un kur tad citur braukt, ja ne uz Siguldu zelta rudeni lūkoties.

Zelta rudens baudītāji pa dienu bija izraisījuši milzu sastrēgumu Siguldā. Savukārt vakarā sastrēgums izveidojies virzienā no Siguldas uz Rīgu.

Pirmdiena būs silta, vietām smidzinās lietus

Pirmdien Latvijā būs pārsvarā apmācies un silts laiks, vietām gaidāms smidzinošs lietus un dūmaka, prognozē sinoptiķi.

Minimālā gaisa temperatūra naktī +6..+11 grādu; Kurzemē no rīta gaidāmi +13 grādi. Dienā būs +11..+16 grādu, bet Zemgalē, uzspīdot saulei, termometra stabiņš var pakāpties līdz +17..+18 grādiem.

Pūtīs lēns līdz mēreni stiprs rietumu, dienvidrietumu vējš, Kurzemē brāzmās 10-15 metru sekundē.

Rīgā pirmdiena būs pārsvarā mākoņaina, no rīta iespējama dūmaka, vakarā - smidzināšana. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +8..+9 grādiem, dienā tā paaugstināsies līdz +16 grādiem.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu