«Musiqq» dzied: Riepas ir jāmaina fiksi! Ja tu tās nemaini - ātrāki debesīs tiksi!

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Lai arī ziemas riepas ir obligātas no 1.decembra, tomēr braukšana ar vasaras riepām temperatūrā, kas tuvojas nullei, var ietekmēt saķeri. Tā kā laika ziņas arī liecina par to, ka jau pavisam drīz no rītiem ceļi būs ne tikai apledojuši, bet, iespējams, jau ceturtdienas naktī - saputināti, tad steigušus vajadzētu nomainīt vasaras riepas saviem auto pret ziemas riepām. Lūk, kādas pamācošas frāzes dziesmā izdzied Latvijā populārie mūziķi no «Musiqq».

Šogad, pēc vasarā notikušajām izmaiņām noteikumos par auto un vadītāja pārbaudēm uz ceļa, viņi drīkst būt pavisam bargi un tad, ja laikā no 1.decembra līdz 1.martam, kad ziemas riepas ir obligātas, protektora dziļums ir mazāks par 4 milimetriem, var anulēt auto tehnisko apskati - noplēst uzlīmi, dodot mēnesi laika savest mašīnu kārtībā un to atjaunot. Taču drīkst arī vēl skarbāk - vienkārši aizliegt turpināt ceļu un pat noņemt auto numurzīmes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu