Avārijā Rīgā gājis bojā cilvēks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Vakar Latvijā reģistrēti 99 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 12 cilvēki, bet avārijā Rīgā gājis bojā kāds gājējs, informēja Valsts policija

Vakar četri cilvēki cietuši avārijās Kurzemē, trīs - Latgalē, pa diviem Rīgā un tās apkārtnē un Zemgalē, bet viens - Vidzemē. Divi no cietušajiem bija gājēji, kuri iekļuva negadījumos Rīgā.

Pagājušajā diennaktī par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi septiņus autovadītājus - trīs Vidzemē, divus - Zemgalē, bet pa vienam - Latgalē un Rīgā, kur aizturēti arī trīs autovadītāji, kuri bija lietojuši narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 237 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 58 autovadītāji, Vidzemē - 61, Zemgalē - 55, Kurzemē - 34, bet Latgalē - 29 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 538 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, aptuveni trešdaļa no kuriem piemēroti autovadītājiem galvaspilsētā un tās apkārtnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu