Avārijā Zemgalē gājis bojā cilvēks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Latvijā reģistrēti 80 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 18 cilvēki, bet avārijā Zemgalē kāds cilvēks gājis bojā, informēja Valsts policija.

Vakar deviņi cilvēki cietuši avārijās Rīgā un tās apkārtnē, četri - Kurzemē, trīs - Vidzemē, bet pa vienam - Latgalē un Zemgalē. Četri no cietušajiem bija gājēji, trīs no kuriem iekļuva negadījumos Rīgā.

Pagājušajā diennaktī par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 19 autovadītājus - sešus dzērājšoferus policija aizturēja Rīgā, piecus - Vidzemē, četrus - Kurzemē, trīs - Zemgalē, bet vienu - Latgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 203 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 46 autovadītāji, Zemgalē - 64, Vidzemē - 39, Kurzemē - 29, bet Latgalē - 25 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 512 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, aptuveni trešdaļa no kuriem piemēroti autovadītājiem galvaspilsētā un tās apkārtnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu