Uz Vidzemes šosejas pie pagrieziena uz Cēsīm ziemā saglabāsies ātruma ierobežojumi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vidzemes šosejas (A2) krustojumā ar autoceļu Valmiera-Cēsis-Drabeši (P20) ziemā saglabāsies ātruma ierobežojumi, pavēstīja AS «Latvijas Valsts ceļi».

Autoceļa Valmiera-Cēsis-Drabeši posmā no rotācijas apļa starp Cēsīm un Priekuļiem līdz krustojumam ar Vidzemes šoseju notiek segas rekonstrukcijas būvdarbi. Pastiprināti ceļa pamati - šķembu slānim pievienots reciklētais materiāls un cements, kā arī pavasarī tiks pabeigti seguma asfaltēšanas darbi. Pašreiz visā remontposmā ir ieklāta asfalta apakškārta un pabeigts vairums darbu autoceļa pārvadu pār dzelzceļu un Vidzemes šoseju rekonstrukcijā. Būvdarbus posmā pabeigs nākamgad.

Tuvojoties ziemai, no nākamās nedēļas šajā būvniecības objektā sāksies tehnoloģiskais pārtraukums, kas ilgs līdz pavasarim. Uz pārtraukuma laiku remontposmā uz autoceļa P20 paliks spēkā ātruma ierobežojumi - 70 un 50 kilometri stundā, kā arī 30 kilometri stundā uz ceļa pārvada pār dzelzceļu; 50 kilometri stundā uz ceļa pārvada nobrauktuvēm un 70 kilometri stundā uz Vidzemes šosejas zem ceļa pārvada.

Būvdarbus veic AS «A.C.B.», to līgumcena ir 8,17 miljoni eiro, ko sedz no valsts budžeta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu