Divus tikko pirktus auto pēc neliela izbrauciena jāved uz autokapsētu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kadrs no "Degpunktā" video

Pirmdien, 6. novembrī divas tikko iegādātas automašīnas bija spiestas «doties» uz autokapsētu.

Kā vēsta LNT raidījums «Degpunktā», mikroautobusa saimnieka spēkratu pēc īsa izbrauciena ar ātrumu 80 kilometri stundā (km/h) «iznīcināja» kāda pensionāra vadīts auto, kurš arī tikko bija iegādāts.

Negadījums notika neilgi pirms darbadienas beigām uz Jūrmalas šosejas. Abas automašīnas negadījumā tik stipri sadragātas, ka, visticamāk, būs norakstāmas.

Kā stāsta mikroautobusa vadītājs, trieciens bijis tik spēcīgs, ka busiņš burtiski «uzlidojis» un sācies griezties kā vilciņš.

Mikroautobusa pasažieri negadījumā necieta, taču vieglās automašīnas vadītājs nogādāts slimnīcā ar četrām lauztām ribām un lauztu galvaskausu. Vīrietis pēc negadījuma bijis šoka stāvoklī. Viņš ar tikko nopirkto automašīnu bijis ceļā uz Saldu.

Policija pieļauj versiju, ka automašīnai bijis kāds defekts, tomēr pastāv arī versija, ka pensionārs pēc auto iegādes bija tā apjucis, ka gājēju tiltu pāri šosejai noturēja par ceļu uz mājām un pēdējā brīdī centās mainīt braukšanas joslas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu