Automašīna Rīgā notriec bērna ratiņus (56)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Rīgā, Saharova un Lubānas ielas krustojumā, kāda automašīna notriekusi vīrieti, kurš stūmis bērna ratiņus, informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā.

Negadījums notika ap plkst. 15.55. 1952.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Mercedes Benz", notrieca 1949.gadā dzimušu vīrieti, kurš stūma bērnu ratiņus.

Cietušais gājējs ar lūzumiem nogādāts slimnīcā. Slimnīcā nogādāts arī 2007.gadā dzimis zīdainis, kam ārsti konstatēja galvas sasitumu. Pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas meitenīte aizvesta mājās.

Ap plkst. 20 Rīgas rajonā 1987.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Volkswagen", nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts automašīnas vadītājs, 1987. gadā dzimusi automašīnas pasažiere, kā arī vēl trīs pasažieri - 1984., 1986. un 1987. gadā dzimuši vīrieši.

Pagājušajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 77 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 17 negadījumos cieta cilvēki. Rīgā reģistrēti 28 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem četros negadījumos cieta cilvēki.

Komentāri (56)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu