Bordelis kaimiņos padara dzīvi Vecrīgā neiespējamu (111)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mēģināšu jums izklāstīt savu lielo sāpi. Tā ir mana (un ne tikai mana) problēma... :) Dzīvojam Vecrīgā, pirms vairāk kā gada pretējā mājā Kalēju ielā 50 atvērās naktsklubs "Marķīze de Sada". Kopš tā laika dzīve ir kļuvusi neciešama ne tikai man, bet arī, piem., hostelim, kas atrodas tieši virs šā naktskluba - viesi vienkārši nevar gulēt.

Zinu, ka hosteļa saimnieks gan fotografē, gan filmē visu to, kas vakaros notiek uz ielas, ir sūtījis to uz Domi, bet nu pagaidām bez rezultātiem) Mūzikas troksnis, meiteņu spiegšana, viņu "kulturālo" klientu maurošana, dziedāšana utt - tā mums tagad ir ikdiena!

Nu ir nonācis tik tālu, ka konkrēti es un mana ģimene nevar atnākt normāli mājās - precīzāk, gandrīz vienmēer uz mana ārdurvju sliekšņa stāv šī bordeļa pusplikās meitenes un regulāri atļaujas apvainot mūs. Ar kādām tiesībām? Man mājās ir mazs gadu vecs bērns, kurš arī pa naktīm nereti no šiem tusiņiem mostas... Un visparadoksālākais ir tas, ka nu jau krietnu laiku sūtām dažādas sūdzības, iesniegumus, parakstus, gan uz Rīgas domi, gan uz centra rajona izpilddirekciju, gan uz valsts nekustamajiem īpašumiem, un nekāda rezultāta! Absolūti!!

Arī policija uz maniem zvaniem mūžīgi atbild kaut ko no sērijas - mēs te diemžēl neko nevaram darīt, kas liek domāt, ka šim naktsklubam ir kāda savstarpēja vienošanās ar policiju!

Varbūt ir arī citi neapmierinātie ar dzīvi kaimiņos nakts klubiem, bordeļiem...

Komentāri (111)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu