Ir noticis brīnums. Sāk meklēt darbiniekus (233)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pēdējā laikā vairākkārt nācies lasīt, ka Latvija beidzot ir piezemējusies. Smagi, bet tomēr esam pie zemes. Sākumā domāju, ka tās ir kārtējās politiķu pasaciņas, lai mierinātu nospiestos iedzīvotājus, taču šonedēļ pamanīju dažas pazīmes, kas apliecina situācijas uzlabošanos.

Pirmkārt jau savā piemājas "Maximas" veikaliņā pēc ilgāka laika pārtraukuma redzēju paziņojumu, ka meklē pārdevēju. Visus šos krīzes gadus šāda veida paziņojumi no ziņojumu dēļa bija pazuduši un cilvēki varēja stāvēt rindās, taču darbu veikalā nevarēja dabūt.

Tāpat vēl viens pierādījums, ka kaut mazliet kāpjam uz augšu, ir tas, ka arī citā Rīgas rajonā esošā frizētava bija savā skatlogā izlikusi sludinājumu, ka vajadzīga matu mazgātāja. Jauki, vai ne? Nav jau pats labākais sapņu darbs, bet tomēr... Vismaz ir iespēja nopelnīt.

Un trešais pierādījums jau ir ir pavisam oficiāls - valstī kaut minimāli, tomēr sāk samazināties bezdarbnieku skaits. Vairs neesam 200 tūkstoši:)

Ar cieņu, 

TVNET lasītāja Sintija

Komentāri (233)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu