Pēc "kreisā dīzeļa" lietošanas mašīna beigta (419)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Axel-D

Centīšos uzrunāt dīzeļautiņu īpašniekus! Ilgāku laiku lēju savā 2000.gada mašīnā kreiso dīzeļdegvielu. Nekad nekādu problēmu nebija, mašīna akceptēja un es arī priecīga, ka lētākas naudiņas samaksāju. Līdz vienu reizi - pirms mēneša - ielēju kārtējos 80 litrus savā auto. Tā kā mucas ir ļoti smagas, tad degviela tiek sūknēta caur caurulīti un sastāvu tu redzēt nevari.

Bez nekādām aizdomām pēc uzpildīšanās devos savos ceļos! Goda vārds, pēc pirmajiem nobrauktajiem km mašīna sāka raustīties. Tiku līdz mājām un cerēju, ka viss beigsies labi!

Nākamajā dienā mašīna slikti leca, līdz kamēr pusceļā apstājās. Puiši aizvilka mani uz servisu, kur strādā kāds mans draugs.

Viņš visu pārbaudīja, it kā nekādu problēmu nav (mašīnai pirms mēneša tika ieta TA, līdz ar to viss bija salabots). Nu, lūk, es viņam pastāstīju par degvielu! Saka - sūknēsim ārā...

Jūs man neticēsiet, kādi mēsli nāca no bākas ārā!

Un ko lai dara? Nav čeku, nav garantiju! Protams, gāzām ārā! Es biju šokā! Jo, kad mucās degviela nosēst, lielāko daļu mēslu jūs nemaz neredzēsiet.

Nu un rezultātā - mašīnai ir samainīts sūknis, filtri un vēl daudz kas cits! Bāka izmazgāta, bet mašīna kā nelec, tā nelec! Jau rokas neceļas!

Vienīgais, ko ieteikšu nezinātājiem, īpaši sievietēm - pievērsiet uzmanību dīzeļdegvielas krāsai! Ja liesiet, tad lejiet caurspīdīgi zilu! Un nekādu savādāku!  Rezumē tam visam - skopais maksā divreiz. Vēlu veiksmi!

Meitene

Komentāri (419)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu