Mikroautobusā ņirgājas par latviešiem? (482)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Sabiedriskā transporta šoferim nav atļauts demonstrēt «Georga lentes». Tā, reaģējot uz TVNET lasītāja iesūtīto fotogrāfiju un aprakstu, norādīja «Rīgas mikroautobusu satiksmes» vadītājs. Par pārkāpumu mikroautobusa šoferim izteikta piezīme un samazināta prēmija.

Lasītājs rakstīja: «Trešdienas, 9.aprīļa, rītā braucu 263.mikroautobusā, un visa ceļa garumā man acu priekšā rēgojās gara Georga lentīte.

Cik zinu, šis simbols nav nekādā ziņā saistīts ar Latvijas valsts godināšanu.

Lentītes izrādīšana sabiedriskajā transportā, kaut arī Ušakovs «Rīgas satiksmei» ir ļoti pieķēries, nebūt nevieš patīkamas sajūtas.

Šoferis lentīti varētu izkarināt savā mājā vai mašīnā, bet nevis sabiedriskajā transportā!

Bet kas zina, varbūt tā ir oficiāla «Rīgas mikroautobusu satiksmes» nostāja?»

Šoferim samazina prēmiju

Savukārt uzņēmuma «Rīgas mikroautobusu satiksme» valdes priekšsēdētājs Vitālijs Komars, iepazīstoties ar lasītāja rakstīto, TVNET norādīja, ka šoferis ir pārkāpis normatīvajos aktos noteikto kārtību un prasības - sabiedriskajā transportā izvietojis neatļautu simboliku.

Uzņēmuma oficiālā nostāja esot ievērot normatīvajos aktos noteikto. Norādīto transportlīdzekli apskatīs un neatļauto simboliku noņems.

Firmas darbiniekiem ir aizliegta jebkāda individuāla darbība, kas saistīta ar mikroautobusa noformēšanu.

To nosaka uzņēmuma iekšējie darba kārtības noteikumi un mikroautobusa vadītāja amata apraksts.

Par pārkāpumu mikroautobusa vadītājam izteikta piezīme un, pamatojoties uz darba samaksas noteikto kritēriju neievērošanu, samazināta noteiktā prēmija.

Komentāri (482)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu