TVNET lasītāja uztraucas par pazudušo pieturu (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

TVNET lasītāja Māra uztraucas par Rīgas sabiedriskā transporta pieturvietas - Ūnijas ielas nojumes un sēdvietas likvidāciju. Tomēr «Rīgas satiksmes» pārstāvis Viktors Zaķis mierina, ka Rīgā visas vecās pieturas tiek mainītas uz jaunām.

«Interesanti, kam traucēja sabiedriskā transporta nojume pieturā Ūnijas iela?» brīnās TVNET lasītāja.

Viņa norāda, ka šajā pieturā vairs neesot ne nojumes, ne sēdvietu, esot tikai tukša vieta. Māra stāsta, ka šajā pieturā regulāri ir daudz slimu un vecu cilvēku, bet kur apsēsties vairs neesot.

«Es pārvietojos ar spieķi, sāp kājas, problēmas ar ceļu locītavām, un biju priecīga, ka, gaidot sev vajadzīgo transportu, varēju apsēsties. Tagad būs divreiz jāpadomā, vai man vajag braukt, jo, stāvot kājās, ilgi es transportu nevaru gaidīt,» vīlusies stāsta Māra.

«Rīgas satiksmes» pārstāvis Viktors Zaķis skaidro, ka visas vecās pieturvietas tiek mainītas uz jaunām. Acīmredzot šoreiz tiek mainīta Ūnijas ielas pietura.

Nomaiņa tiek veikta pēc iespējas ātrāk. Tāpēc iedzīvotājiem nevajagot uztraukties, stāsta Zaķis. Viņš negrib solīt konkrētu datumu, kad vecās pieturas vietā būs jauna. Parasti tās tiek nomainītas divu nedēļu līdz vairāku mēnešu laikā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu