Ticu, ka šoferiem algas mazas, bet nevaru klusēt..

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

«Vēlējos vērst uzmanību uz Rīgas Satiksmes nakts transportu. Šoreiz konkrēti runāju par maršrutu N1, kurš iet uz Juglu. 22. novembra vakarā sanāca ilgāk palikt Rīgas centrā, tādēļ 2:00 izlēmu mājās braukt ar nakts transportu. Pilnīgi atzīstu, ka tas ir ļoti ērti, par 1,5 eiro naktī aizbraukt uz mājām. Bet esmu ievērojusi, ka reizēs, kad man ir sanācis šo transportu izmantot, ne reizi šoferis neiedod biļeti, un tā notika arī 22. novembrī (nu jau bija 23. novembris),» raksta TVNET lasītāja Rūta.

«Ievēroju, ka arī pārējiem cilvēkiem, kuri iekāpa pēc manis, netika iedotas biļetes, bet, ja kāds tomēr pats to palūdza, tad tika dusmīgi jautāts pretī, vai tad mammai šī biļete esot jāuzrāda?

Foto: TVNET lasītājs

Esmu neizpratnē... Vai tad šoferim pašam nebūtu biļete uzreiz jāiedod, jo cilvēks taču samaksā par braucienu. Un vai tad viens no e-talonu ieviešanas mērķiem nebija izzināt cilvēku plūsmu konkrētos maršrutos? Ticu, ka oficiāli sistēmā parādītos, ka 23. novembrī 2:00 brauca labi ja 10 cilvēki.

Negribētu uzreiz vainot šoferi, jo nevaru jau zināt, ko priekšniecība kuram liek darīt, un ticu ka šoferu algas ir niecīgas,

bet neliekas pareizi, ka šī nauda (kas visas nakts garumā varētu sanākt diezgan iespaidīga) aiziet kādam pa taisno kabatā. Iedzīvotāji taču nodokļus maksā, tad kādēļ kāds to var atļauties nedarīt?

Pielikumā pievienoju bildi ar konkrētā N1 maršruta autobusiņa numuru, kurš brauca 23. novembrī 2:00 no centra.»

Rūta

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu