Aizdomas, ka loterijā mašīnu vinnējis pašas firmas darbinieks. Uzņēmumā to noliedz

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dokuments

Interesanta sakritība šonedēļ radās uzņēmumā Latvijas Maiznieks. Tā rīkotajā loterijā galveno balvu vinnēja vīrietis, kura vārds un uzvārds ir tieši tāds pats kā uzņēmuma darbiniekam. Kāda lasītāja bažījās, ka loterijā varētu būt uzvarējis maiznīcas darbinieks, bet uzņēmumā to noliedza.

Lasītāja Ilze rakstīja par kādu situāciju saistībā ar loterijas noteikumiem un laimētājiem.

Viņa pauda bažas, ka galveno balvu ieguvis pašas firmas darbinieks: "8. decembrī noslēdzās www.maiznieks.lv/auto akcija, un galvenās balvas automašīnas vadītājs, iespējams, ir pats firmas darbinieks.. Auto laimētāju sauc Aldis Rudzītis, kā redzams Mazinieka mājas lapas uzvarētāju sadaļā. Pameklēju Aldi sociālajā tīklā, un izlēca pirmais Aldis Rudzitis, kurš ir AS Latvijas Maiznieks darbinieks. Pēc Linked In informācijas, Aldis ir viņu pārdošanas menedžeris.

Interesants pavērsiens bija tad, kad viņiem nosūtīju jautājumu, cik godīgi ir tas, ka auto vinnē viņu darbinieks.

Tūlīt pat mājas lapas laimētāju saraksts tika izmainīts ar cita laimētāja vārdu.

Pieļauju, ka Maiznieks necerēja, ka šo laimētāju/darbinieku kāds pamanīs, un, tiklīdz uzrakstīju sašutuma vēstuli, tā momentā tas tika labots.."

Konkursa nolikumā esot rakstīts, ka tajā nedrīkst piedalīties darbinieki un viņu ģimenes locekļi.

Kā situāciju skaidro uzņēmumā?

Savukārt uzņēmuma valdes loceklis, tirdzniecības un mārketinga vadītājs Artūrs Ilziņš vispirms TVNET norādīja, ka Latvijas Maiznieka rīkotā loterija «Uzcep sev auto!» norisinājās no 15.09. līdz 08.12.2014. Loterija notikusi godīgi.

8.decembrī tika izlozēti pēdējie laimētāji, tajā skaitā arī lielā laimesta – automašīnas KIA Ceed ieguvējs. Šo izlozi pārraudzīja Latvijas Republikas Finanšu ministrijas Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijas pārstāve Aivita Kūtre.

Galveno balvu ieguva 42 gadus vecais Aldis Rudzītis no Jūrmalas.

Tā ir sakritība, ka uzvarētājam ir vienāds vārds un uzvārds ar mūsu 26 gadus veco kolēģi no Rīgas.

«To, vai uzvarētājs nav mūsu darbinieks, pārbaudīja Azartspēļu izlozes komisijas pārstāvis,» viņš norādīja.

Pārbaudot laimētāja čeku, tika konstatēts, ka tas nav derīgs, jo pirkumā, ko apliecina laimīgais čeks, nebija loterijas maizes.

Šādā situācijā noteikumi paredz, ka balvu iegūst rezerves laimētājs, kas tika izlozēts vienlaicīgi ar laimētāju 8.decembrī, kā redzams protokolā.

Ilziņš arī atsūtīja protokolu par izlozi.

Foto: Dokuments
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu