Policisti atpūšas uz grīdas un ziemā staigā cauros zābakos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook lietotāja foto

Sociālajā tīklā Facebook šovakar sašutuma vētru izraisījis ieraksts ar attēliem, kuri liecina, ka policistiem jāstrādā cilvēka cieņu graujošos apstākļos.

Facebook lietotājs ierakstā norāda uz telpu, kurā it kā, «nomainot kolēģus, var atpūsties, paēst vai pasildīties un izžāvēt salijušās jau cauri slapjās drēbes!... Ne tikai man, bet arī citiem kolēģiem šī vieta kaut kā asociējās ar Gaiziņa ielas patversmi... Un tad jāsaka, ka tur vismaz ir mēbeles, kur piesēst...»

Foto: Facebook lietotāja foto

Policistiem, visticamāk, ir nepatīkami vērot, kā Latvijas prezidentūras ES auto nomai nomai tērē miljonus, bet apavu pārim nesanāk: «Kam tā zīmēšanās ar to prezidentūru vajadzīga!.. Saucās - nopirksim jaunus auto, bet pārējais gan jau atkal paliks nepamanīts!... Sēžot uz kartona ar muguru pret radiatoru, gan jau, ka sasildīsimies, bet ko darīt ar caurajiem zābakiem un izmirkušajām kājām!?»

Foto: Facebook lietotāja foto

Kāds cits, cik nojaušams, policists, ar sarkasmu «palepojas» ar saviem zābakiem, ka «manējie piecgadīgie divas reizes gadā ir jānes pie kurpnieka, bet nu zole turas godam un nav vēl pārlūzusi».

Valsts policijas pārstāve Diāna Lūkina savukārt uzsvēra, ka, rūpējoties par Valsts policijas darbiniekiem, kuri strādā perimetrā pie bibliotēkas, ir novietots pārvietojamais operatīvās vadības biroja centrs, kurā darbiniekiem ir pieejama gan silta tēja un kafija, gan iespēja atpūsties un sasildīties.

Savukārt TVNET nosūtītajos attēlos redzamās telpas neatrodas bibliotēkā, bet blakus esošā korpusā. «Turklāt jāpiebilst, ka attēlos redzamās telpas šobrīd nav plānotas kā policijas darbinieku atpūtas telpas, tādēļ saprotams, ka tās nav atbilstoši aprīkotas,» skaidro Lūkina.

Sniegs krīt uz galvas

9.janvārī tapis ieraksts par pie Gaismas pils nenotīrītajiem jumtiem, kas var apdraudēt arī dzīvības: «Ikdienā attiecīgā iestāde sodus raksta par nenotīrītiem jumtiem, bet ko darīsim šeit!?... Jumts ir un sniegs arī!.. Bet.. ..nekādas drošības prezidentūras darbiniekiem!.. - krītošais sniegs tā vien «meklē», kam uzkrist, un jāsaka, ka daudz netrūka līdz Eiropas viesu galvām!..»

Foto: Facebook lietotāja foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu