Māmiņai dzemdību nodaļā pasniedz ēdienu ar tārpiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Neapskaužamu situāciju piedzīvojusi kāda jaunā māmiņa, proti, dzemdību nodaļā viņa savā ēdienā pamanījusi tārpu. Slimnīca savu nolaidību attaisno ar to, ka ēdiens apstrādāts 100 grādu temperatūrā, tāpat arī tārpi, tāpēc briesmas veselībai nedraudot.

Absurdo situāciju jaunā māmiņa aprakstījusi sociālajā vietnē «Facebook», aicinot citas māmiņas būt piesardzīgām, taču neatklājot, kurā slimnīcā nepatīkamais atgadījums noticis.

Viņa raksta:

«Šādi mani baroja dzemdību nodaļā – vai mūsdienās tas ir normāli? Īsti neizpratu personāla paskaidrojumu: «Tārps apstrādāts 100 grādos un nav ko baidīties!» Pie sevis nodomāju – aizejiet sarociet tārpus, apstrādājiet 100 grādu temperatūrā un barojiet visas jaunās māmiņas.»

Māmiņu pārsteidzis ne tikai atradums slimnīcas ēdienā, bet arī paša personāla attieksme, turklāt viņa par palātu maksājusi 30 eiro dienā. Kā atvainošanos slimnīcas personāls māmiņai piešķīris vienu šokolādes konfekti...

Sods līdz 700 eiro

Portāls «Apollo» sazinājās arī ar Pārtikas un veterināro dienestu (PVD), kura pārstāve Ilze Meistare atzina, ka šāda situācija ir nepieļaujama, taču, lai PVD inspektori veiktu kontroli, nepieciešams zināt, kur un kad incidents noticis.

PVD pārstāve, apskatot māmiņas publicēto fotogrāfiju atzīst, ka šāda situācija ir nepieļaujama, un aicina ziņot par vietu un laiku, kad tas noticis «Sūdzības pieteicējs, ja vēlas, var palikt anonīms, taču pārbaudi nav iespējams veikt bez iepriekš minētās papildu informācijas,» piebilst Meistare.

«Par piemērojamo sodu tiek lemts, noslēdzoties pārbaudei, kad ir redzams, vai un kādus pārkāpumus uzņēmums savā darbībā ir pieļāvis. Foto liecina, ka uzņēmumā varētu būt pieļauti higiēnas prasību pārkāpumi. Naudas sods šādā gadījumā juridiskām personām ir līdz 700 eiro,» portālam «Apollo» skaidro PVD pārstāve.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu