Rindā uz tehnisko apskati jāgaida 3 stundas; šoferis nikns

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Lai saņemtu automašīnas tehniskās apskates uzlīmi, dažkārt jāgaida garās rindās. TVNET lasītājs Rihards otrdien pavadīja trīs stundas, līdz nokļuva pie tehniskās apskates veicējiem, tāpēc viņš niknojas par tik garu rindu. Arī Ceļu satiksmes drošības direkcijā apstiprināja, ka tajā dienā bija vērojams palielināts klientu pieplūdums.

TVNET lasītājs Rihards otrdien rakstīja: "Kārtējo reizi CSDD tehniskajā apskatē pavadu 3 stundas, pie kases 100 cilvēku rinda. Placis pilns.

Tehniskās apskates cenu paaugstināja, bet kapacitāti palielināt netaisās. Nez, kurš maksās cilvēkiem kompensāciju par 3 stundu gaidīšanu - pusotru stundu pie kases un aptuveni tikpat daudz slēgtā placī.

«Auteko», dariet kaut ko lietas labā! Būvējiet papildu boksus, pieņemiet papildu cilvēkus!

Uz tablo rādīja 420. numuru, bet man bija 504. numurs."

Foto: TVNET lasītājs

Savukārt Ceļu satiksmes drošības direkcijas Sabiedrisko attiecību daļas vadītājs Jānis Aizpors TVNET skaidroja - tā kā lasītāja rakstītajā nebija konkrēti minēts transportlīdzeklis, tad precīzu laiku, kad pilsonis veicis tehnisko apskati, nevar noteikt. Tāpēc CSDD aprakstīja tās dienas situāciju.

"Šoreiz tā bijusi neveiksmīga apstākļu sakritība un palielināts klientu pieplūdums konkrētā brīdī. CSDD nemitīgi seko klientu pieplūdumam tehniskās apskates stacijās, un šogad klientu pieplūdums tehniskajā apskatē visu laiku bija pat mazāks nekā parasti.

Rindas var veidoties, ja lielāks skaits klientu vienlaicīgi izvēlas doties veikt tehnisko apskati, un tas diemžēl iepriekš nav paredzams.

Saskaņā ar CSDD Kvalitātes standartu maksimālais gaidīšanas termiņš tehniskajā apskatē ir noteikts 3,5 stundas. To noteikti cenšamies ievērot, un pārsvarā klienti tiek apkalpoti daudz ātrāk.

CSDD turpinās sekot līdzi tehniskās apskates procesam un, pieaugot gaidīšanas laikam, maksimāli paaugstinās tehnisko apskašu staciju kapacitāti un caurlaidību, iespēju robežās piesaistot papildu darbiniekus.

Lai taupītu klientu laiku, iesakām par tehniskās apskates pakalpojumu maksāt CSDD e-pakalpjumos, tādējādi izvairoties no gaidīšanas pie kasēm. Dodoties uz tehnisko apskati Rīgā, Antenas ielā 2, pirms apskates veikšanas jāapmeklē maksājumu centrs (kases), lai ārpus rindas saņemtu nosūtījumu uz konkrēto diagnostikas līniju."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu