Fui! Veikala darbiniece pircēju klātbūtnē aposta un aptausta bulciņas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Nepieņemamu darbinieces attieksmi šonedēļ piedzīvoja kāda Jaunolaines veikala apmeklētāja. Darbiniece virsdrēbēs iegājusi cehā un ar rokām pārcilājusi un izvēlējusies sev produktus, taustot un ostot. Noskaidrojām, ka vainīgā darbiniece ir sniegusi paskaidrojumu un nožēlo nepārdomāto rīcību. Uzņēmums viņai izteicis brīdinājumu.

Kāda Facebook lietotāja 2.oktobrī rakstīja, ka jutusies šokēta Jaunolaines veikalā. Viņai trūkstot vārdu par tādu strādnieces attieksmi pret darbu.

Viņa pauda: «Sieviete ienāca veikalā tieši pirms manis iepirkties. Kad devos uz kulinārijas pusi, biju šokā: viņa vienkārši pa taisno virsdrēbēs iegāja cehā, sasveicinājās ar darbiniekiem un

sāka ar rokām pārcilāt un izvēlēties sev produktus taustot un ostot.

Kā pēc tāda skata vispār tur var pirkt bulciņas un citus produktus, kurus taisa šajā nodaļā?

Ja viņas tik rupji pārkāpj visus sanitāros noteikums, apzinoties, ka viņas redz arī pircēji, bail pat iedomāties, kas notiek, kad viņas neredz neviens.»

Foto: TVNET lasītājs

Savukārt SIA «Iepirkumu grupa», kas saimnieko top! pārtikas veikalu tīklā, mārketinga vadītāja Ilze Priedīte ar TVNET starpniecību vēlējās pateikt paldies vērīgajai pircējai par to, ka sazinājās ar uzņēmumu par radušos situāciju. «Tikai kopā sadarbojoties, ir iespējams sasniegt izcilību.»

Priedīte apgalvoja, ka visi uzņēmuma darbinieki ir parakstījušies par sanitāro un higiēnas normu ievērošanu. Pēc šīs informācijas saņemšanas 2.oktobrī

vainīgā darbiniece ir sniegusi paskaidrojumu par radušos situāciju un šobrīd patiesi nožēlo savu nepārdomāto rīcību.

Uzņēmums ir izteicis brīdinājumu darbiniecei, kas savā brīvdienā ieradās darba vietā un neievēroja stingri noteiktās sanitārās un higiēnas normas.

Visi maiznīcas darbinieki šobrīd jau ir atkārtoti informēti un iepazīstināti ar sanitārajām un higiēnas normām, lai nākotnē novērstu šādas situācijas.

«Uzņēmums apsola pircējiem, ka rūpēsies par to, lai vairāk šādas situācijas ražošanas cehā neatkārtotos, un vēlreiz ļoti atvainojas par radušos situāciju,» Priedīte raksta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu