Deputāts Kalnozols: runāju tādā valodā, kādu viņi saprot

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Leta / Facebook

«Daži uzskata, ka deputātu visādi var apvainot, nosaukt par pajoliņu un tamlīdzīgi. bet, ja deputāts atbild ar to pašu, tad tas ir necienīgi un negodprātīgi,» par savu aizvainojošo komentāru sociālajā vietnē «Facebook» saka Saeimas deputāts Valdis Kalnozols (ZZS).

Sociālā tīkla «Facebook» lietotājs Rolands Millers dalījās ar saiti Daugavasbalss.lv, kurā publicēts raksts «Ar saukli «Ogre! Mēs nākam!» dalību pašvaldību vēlēšanās Ogrē piesaka partija «KPV LV».» Raksts izraisīja diskusiju, kurā aktīvi piedalījās arī Kalnozols. Vienu no sarunas biedriem viņš uzrunā vārdiem: « Mazvērtības kompleksu mocītais puišeli»; «Gailīti no sešinieku rindas, tā kas tuvāk parašai»; «Dalbojob».Lūgts komentēt savu rīcību, parlamenta deputāts TVNET saka: «Es runāju tādā valodā, kādu viņi saprot. Ja diplomātam jārunā ar asinizatoru, viņš nevar runāt diplomātiskā valodā, jo otrs nesapratīs.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu