Āboli ar jocīgiem punktiņiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, TVNET

«Vakar «Rimi» iegādājos ābolus, tos nomazgāju un atstāju traukā. Šorīt skatos, vienam tā kā pazudisi krāsa un parādījušies mazi, lipīgi punktiņi. Kas tie tādi,» sociālajā vietnē Facebook, jautā Atsaucīgo māmiņu foruma dalībniece.

Ja arī Tu pamani kaut ko ievērības vērtu un interesantu, saskaries ar nejēdzībām un problēmām vai tieši otrādi - esi liecinieks kaut kam ļoti pozitīvam, par ko būtu pelnījuši uzzināt arī citi, fotografē, filmē vai raksti un sūti uz reportieris@tvnet.lv vai lasitaji@tvnet.lv.

«Iespējams, ka ābola mizas krāsas izmaiņas var izskaidrot ar tā mazgāšanu skābā vai sārmainā šķīdumā,» skaidro ābolu audzētāji.«Šobrīd dažādos avotos internetā un medijos ir pieejamas pamācības, kā ar dažādu šķīdumu palīdzību nomazgāt no augļiem un dārzeņiem mikrobus vai vaska paliekas. Mazgājot ābolu skābos vai sārmainos šķīdumos, izmaiņas krāsā vai mizas tekstūrā neparādās uzreiz, bet nākamajā dienā.» Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite saka, ka patērētāji var būt droši, ka āboli pēc novākšanas nav pakļauti papildu apstrādei, lai uzlabotu to krāsu vai citas īpašības, jo Rimi prioritāte ir pārtikas kvalitāte.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu