Prezidentu Vējoni Arābu Emirātos pavadīja Šlesers un viņa dēls

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Sociālo mediju lietotāji ir neizpratnē, kāpēc uzņēmēju delegācijā, kas Valsts prezidentu Raimondu Vējoni pavadīja vizītē Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE) , ir ne vien uzņēmējs un ekspolitiķis Ainārs Šlesers, bet arī viņa dēls Edvards Šlesers. Facebook ievietotajās fotogrāfijās Valsts vadītājs Raimonds Vējonis redzams kopā ar Šleseriem - senioru un junioru.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotajā braucienā piedalījās ekonomikas, zemkopības un satiksmes ministri, kā arī plaša uzņēmēju delegācija.

LIAA skaidro, ka pieteikties aģentūras organizētajās valsts augstāko amatpersonu vizītēs ārvalstīs var ikviens uzņēmējs.

Kopā uzņēmēju delegācijas vizītē piedalījās 62 uzņēmēji, pārstāvot 44 kompāniju intereses.«Vēlos norādīt, ka, ja vien dažādu iemeslu dēļ nav kādi

uzņēmēju delegācijas limita ierobežojumi, nav noteikts skaits, cik pārstāvju no viena uzņēmuma var piedalīties vizītē.

Uzņēmēji izdevumus par vizīti sedz no personiskajiem vai sava uzņēmuma līdzekļiem,» skaidro aģentūras Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Vineta Vilistere-Lāce.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu