Imantas iedzīvotājiem vairs nebūs jākratās vecā tramvajā. 4. maršrutā «tehnoloģisks izrāviens»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pirmdienas rītā patīkamu pārsteigumu piedzīvoja Imantas iedzīvotāji, kas raduši uz darbu braukt ar 4. tramvaju. Vecā, grabošā tramvaja vietā pieturā pieripoja moderns, ērts zemās grīdas tramvajs – tikai tas ir 1.tramvajs, kas no pirmdienas kursēs maršrutā «Imanta-Jugla». «Tehnoloģiskais izrāviens,» tramvajā smēja kundzes gados.

Jaunais tramvajs maršrutā «Imanta-Jugla» kursēs darbdienās un brīvdienās. 4. un 6. tramvajs turpinās kursēt, bet to kustības sarakstos tiks veiktas izmaiņas. Savukārt 11.tramvaja maršruts tiks pagarināts līdz Ausekļa ielai un turpmāk sauksies «Ausekļa iela-Mežaparks».

3.maršruta tramvajam «Jugla-Ķengarags» darbdienās būs jauns kustības saraksts. Virzienā no Juglas uz Ķengaragu tas brauks pa Krišjāņa Barona ielu, Radio ielu, 13.janvāra ielu, Prāgas ielu un tālāk pa maršrutu. Maršruta pieturvieta «Aspazijas bulvāris» tiks aizstāta ar pieturvietu «Stacijas laukums». Virzienā uz Juglu tramvaji brauks bez izmaiņām.

«Rīgas satiksme» informē, ka viena maršruta mēnešbiļetes, kurām līdz šodienai pirmā reģistrācija veikta 4. un 6. maršruta tramvajā, būs derīgas braukšanai arī 1. maršruta tramvajā bez reģistrācijas līdz mēneša biļetes derīguma termiņa beigām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu