Lembergs: runas par manu lielo ietekmi - tukša tarkšķēšana (15)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kriminālnoziegumos apsūdzētais Ventspils mērs Aivars Lembergs uzskata, ka nav nekāda pamata runāt par viņa it kā lielo ietekmi uz Valda Dombrovska valdībā notiekošo. Tās esot vien baumas un tukša tarkšķēšana, viņš teica šorīt intervijā LNT.

Lembergs uzskata, ka šādas baumas izplatot viņa politiskie konkurenti un, kā viņš pats izsakās, ar "sorosiešiem" saistītie.

Politiķis uzsver, ka viņš, protams, neatturas paust savu viedokli par sabiedrībā un politikā notiekošo. Un, ja kāds varot pierādīt, ka viņa viedoklis kādreiz tiešām tiekot ņemts vērā, tad Lembergs būšot tikai priecīgs.

Jau ziņots, ka vairāki politiķi un ar politiku saistīti cilvēki izteikušies par Lemberga lielo ietekmi uz premjerministra Valda Dombrovska valdību. Turklāt, runājot par šo ietekmi, ticis lietots pat vārds "diktāts". Lembergs par šādiem izteikumiem pauž neizpratni un aicina kritizētājus konkrēti nosaukt tās lietas, kuras viņš it kā valdībai esot nodiktējis, citādi tā esot vien "tukša tarkšķēšana". 

Turpinās iztiesāt Lemberga krimināllietu

Ar cietušā uzņēmēja Vladimira Krastiņa nopratināšanu Rīgas apgabaltiesā pirmdien, 14.februārī plānots turpināt izskatīt tā dēvēto Ventspils mēra Aivara Lemberga krimināllietu.

Rīgas apgabaltiesa šo lietu paplašinātā sastāvā no jauna sāka skatīt 2009.gada 20.augustā. Lietas sarežģītības dēļ tagad to izskata tiesneši Boriss Geimans, Ligita Kuzmane un Irīna Jansone, bet par rezerves tiesnesi noteikta Ārija Ždanova.

Iepriekš lietu kopš 2009.gada 16.februāra izskatīja Geimans ar tiesu piesēdētājiem, bet tiesu piesēdētāju institūts no 2009.gada 1.jūlija tika likvidēts, un toreizējais tiesas sastāvs netika līdz sprieduma taisīšanai.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu