Īvāns: Ir sācies pilsoņu karš

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Viens no neatkarīgās Latvijas atmodas līderiem Dainis Īvāns ir ļoti priecīgs par šovakar notiekošo akciju pret oligarhiem un mudina tautu neapstāties.

Viņš sarunā ar TVNET sacīja: "Būtībā ir sācies pilsoņu karš."

Īvāns mudināja tautu ne ar ieročiem, bet ar visiem iespējamiem nevardarbīgiem līdzekļiem cīnīties, lai oligarhi "pārstātu kāpt uz galvas".

Pēc jaunā Valsts prezidenta Andra Bērziņa ievēlēšanas Ivāns juties kā apgānīts un tādēļ kā vienīgo iespēju redz turpināt masu akcijas un manifestācijas.

Viņš esošo situāciju salīdzina ar Muamara Kadafi režīmu Lībijā un ir gatavs piedalīties Rīgas pils bloķēšanā, kad jaunievēlētais prezidents pēc inaugurācijas dosies tajā iekšā.

Nedrīkst ļaut oligarhiem mierīgi gulēt, kamēr viņi neatkāpjas.

Viņš pauda prieku, ka arī tagadējā paaudze dodas šādos masu pasākumos, un, ja būs vajadzīga arī viņa palīdzība, viņš noteikt iesaistīsies arī turpmāk.

Jaunā prezidenta inaugurācijas dienā viņš ir gatavs Bērziņam nosūtīt visus savus valsts apbalvojumus.

"Nevajag samierināties!"

Īvāns darba dēļ šovakar pasākumā nepiedalās.

Portāls TVNET jau vēstīja, ka trešdienas vakarā uz AB dambja "Oligarhu kapusvētkos" piedalījās septiņi līdz deviņi tūkstoši cilvēku. Pasākums notiks mierīgi un bez agresijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu