Šlesers par atkāpšanos paziņošot partijas kongresā 1.decembrī

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Saeimas vēlēšanās neveiksmi cietušais Šlesera reformu partijas LPP/LC priekšsēdētājs Ainārs Šlesers plāno 1.decembrī paredzētajā partijas kongresā paziņot par atkāpšanos no LPP/LC vadītāja amata, šodien žurnālistiem apliecināja Šlesers.

"Plānoju nākt klajā ar šādu paziņojumu," teica Šlesers, gan piebilstot, ka viņa palikšana LPP/LC vadībā būšot atkarīga no partijas biedru viedokļa, jo jādomā arī par situāciju pašvaldībās, no kurām daudzās LPP/LC ir labi pārstāvēta.

LPP/LC līderis norādīja, ka vēl nezinot, vai pats plāno piedalīties 2013.gadā paredzētajās pašvaldību vēlēšanās. Patlaban viņam galvenā prioritāte esot ģimene.

Runājot par partijas izredzēm nākotnē, Šlesers norādīja, ka tas būs atkarīgs no parlamentā ievēlēto politisko spēku darbības un situācijas valstī. "Ja redzēsim, ka visi dzīvo laimīgi un leiputrijā, tad Saeimā neiekļuvušo partiju izredzes būs mazākas, bet, ja ies grūtāk, tad situācija būs cita," teica LPP/LC līderis.

Kā ziņots, Šlesera reformu partija LPP/LC 11.Saeimas vēlēšanās nepārvarēja 5% barjeru un šajā parlamentā nebūs pārstāvēta. Tikmēr Rīgas domē LPP/LC kopā ar "Saskaņas centru" veido koalīciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu