TVNET novēl baltas domas Ziemassvētkos

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedaudz tumšāki kā citus gadus, bet tikpat gaidīti un sirsnīgi klāt atkal Ziemassvētki! Šogad biežāk nekā citkārt skrienot pa pilsētas peļķēm vai brienot pa lauku dubļiem dzird gaužamies par trūkstošo svētku sajūtu. TVNET aicina meklēt baltus svētkus savās sirdīs un vienkārši kopā būšanā.

Būsim godīgi - mūsdienu pasaules steidzīgajā darba ikdienā un vakaru dirnēšanā pie TV šoviem vai spraiga sižeta ziņu pārraidēm, interneta lapām un mobilajiem telefoniem pavisam maz atlicinām laiku mierīgām sarunām ģimenes lokā. Un Ziemassvētki vismaz man parasti liek piestāt spraigajā darba ritmā un vakaros ieritināties dīvānā palasīt kādu grāmatu vai noskatīties kādu sen iekārotu filmu, vai ļauties mūzikas ritmiem kopā ar savu dēliņu un meitiņu.

Vēl viena Ziemassvētku tradīcija ir tā dēvētais pārdomu laiks, kad atskatāmies uz aizvadīto gadu. Nesen kopā ar kolēģiem no Igaunijas sēdējām svinīgās decembra vakariņās kāda Rīgas restorāna mierīgajā gaisotnē. Igauņu kolēģu mudināti, atskatījāmies uz aizvadītā gada spilgtākajiem mirkļiem. Tradicionāli, bet tik sirsnīgi, ka mums visiem skaistākie mirkļi bija pavadīti ģimenēs kopā ar jaundzimušiem vai tikko padsmitgadnieku jautro vecumu sasniegušajiem bērniem, kāds ceļojums vai vienkārši jauki pavadītas brīvdienas ar saviem mīļajiem.

Patiesībā dzīves lielākās vērtības ir tradicionālas, ierastas un tik pašsaprotamas. Tāpēc arī Ziemassvētki manai ģimenei ir īpaša miera un saticības pilni, kad gada pēdējās dienās noteikti satiekam savus mīļos, lai ar savu klātbūtni apliecinātu siltumu, ko jūtam viens pret otru. Atkal jau banāli? Bet ļaujies šai sajūtai, Tev noteikti patiks!

Un, ja Ziemassvētkos kādu brīdi esi atvēlējis arī mums, tad jūtamies pavisam pagodināti, jo esam tavu tuvo vidū! Vismaz starp mīļākajiem interneta portāliem noteikti! Paldies jums par to, jo zinām, ka arī jūs novērtējat mūsu šā gada lielās pārmaiņas; kļūstot par lielas un cienījamas starptautiskas mediju grupas «Schipsted» daļu, esam kļuvuši vēl tiešāki, precīzāki, nesaudzīgāki, interesantāki un joprojām cilvēcīgi, sportiski, muzikāli, un sirsnīgi. Mēs jums svētkos dāvinām labu lasāmvielu, savukārt jūs mums visa gada garumā esat dāvājuši savu uzticību, un vēl vairāk esam ieguvuši arī jaunus pastāvīgos lasītājus, kas gada pēdējos mēnešos mums ļāvis sasniegt lielāko auditorijas pieaugumu Latvijas interneta portālu vidū!

Priecīgus svētkus!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu