Ļaundare ar kailfoto sabojā dzīvi, bet... (111)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājuši divarpus gadi, taču atbildīgie joprojām nav atraduši vainīgos, kuri vairākos iepazīšanās un seksa portālos izveidoja kādas sievietes viltus profilu, tādā veidā ļoti negatīvi ietekmējot ne tikai viņu un vīru, bet arī bērnus.

Sieviete pastāstīja, ka kopš februāra, kad portāls TVNET rakstīja par šo gadījumu, izdevies panākt vairākas lietas.

Par sasniegumu uzskatāms tas, ka beidzot viņa atzīta par cietušo šajā lietā.

Vidzemniece priecājas, ka ļaundaru aktivitātes ir apsīkušas un viņai vairs nav jācieš no tām. Iespējams, tas saistīts ar darboņu bailēm.

Cer uz drīzu rezultātu

Amatpersonas neatklājot cietušai, kad izmeklēšana varētu beigties un lieta noslēgties. Sieviete cer, ka tas varētu notikt tuvāko mēnešu laikā.

Viņa vērtē, ka divarpus gadi, kas pagājuši kopš fotogrāfiju ievietošanas internetā, ir pietiekami ilgs laiks, lai pagūtu atrast vainīgos. Hakeri to varot izdarīt ļoti ātri, un arī izmeklētāji varētu rīkoties operatīvāk.

Ja ļaundari uzdarbotos atkārtoti, sieviete zinātu, kā rīkoties, lai ātri atrastu vainīgos.

Smagas sekas

Viņa vēlreiz atgādināja, ka šādiem negaidītiem negatīviem notikumiem ir liela ietekme uz cietušā dzīvi, īpaši smagi tas var iespaidot jaunās māmiņas un viņu bērniņus.

Sarežģī dzīvi un attiecības

Portāls TVNET jau iepriekš vēstīja par gadījumu, kad internetā ievietota informācija radīja būtiskus sarežģījumus sievietes dzīvē.

«Melnā lieta» viņas dzīvē sākās 2010.gada vasarā, kad pēkšņi vienā dienā pamanīja, ka viņas profilu portālā draugiem.lv skatījis vairāk nekā simts cilvēku.

Viņa bijusi šokā, kad saņēmusi 40-50 vēstules, kurās rakstītāji aicināja viņu nodarboties ar seksu visdažādākajos veidos. Sūtītāju vidū bijuši gan vīrieši, gan sievietes.

Vēstulēs izteikti gan nekaunīgi, gan rupji piedāvājumi. Piedāvāts arī grupveida sekss un dzimumattiecības ar lezbietēm.

Komentāri (111)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu