Klāt Ziemassvētki! Tev noteikti ir jāizlasa (18)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/bosela

Klāt Ziemassvētki! Šogad tie ir īpaši skaisti, jo pati daba mūs lutina ar baltiem sniegiem. Vēl iededzot baltas sveces, kas piesilda istabas gaisu, tikko svaigi ceptu piparkūku smarža un mīļoto cilvēku apskāvieni rada īpašu sajūtu, kurai gribas lūgt uzkavēties ilgāk. Ir sajūta, ka laiks šajā dienā rit lēnāk, rimtāk un svētītā saskaņā cilvēkam ar dabu.

Izbaudi mierīgus un saskaņas pilnus svētkus

Aiz mana mājas loga ir redzams mežs - apsnigušie, no sniega smaguma līdz zemei noliekušies egļu zari it kā klanīdamies sveicina un aicina mierpilnā pastaigā ar burkānu un kāpostu groziņu, lai pacienātu meža zvērus. Aukstais sals kniebj vaigos un ik pa brīdim liek atgriezties realitātē, kad domas ir aizlidojušas sen tik pārliecinoši neizjustā mierā un labestībā.

Tās ir manas šodienas sajūtas... Katram tās ir citādākas. Tomēr gribas cerēt, ka katrs savā svētku dāvaniņā ir ielicis sirdsmieru, saskaņu, siltumu un mīlestību.

Foto: flickr.com/bosela

Tev noteikti ir jāizlasa...

TVNET saviem lasītājiem šodien vēlas dot iespēju nedaudz apsēsties, uzkavēties, pārlapojot mūsu lapas, lai smeltos iedvesmu krāšņākam svētku vakaram un atrastu kādu vērtīgu atziņu gada nogales pārdomu laikam.

Intervijā ar Okupācijas muzeja autoru Valteru Nollendorfu noteikti smelsieties patiešām lielas un bagātas dzīves cilvēka pieredzi, patiesas vērtības un latvietību. Intervija pārdomām.

It kā jau negribējām jūs svētkos saraudināt, tomēr man neizdodas nenobirdināt prieka asaru, lasot par laimīgajiem mirkļiem, ko visi kopā dāvinājām Cesvaines bērnu ciemata «Graši» iemītniekiem.

Katram mājā jau ir savas svētku svinēšanas tradīcijas, tādēļ negribam jums uzbāzties ar savējām, tomēr padoms noder vienmēr. TVNET uzrunāja vienu no aizrautīgākajiem pašmāju tradīciju kopējiem, folkloristu Vidvudu Medeni, lai uzzinātu, kā godam atzīmēt šos gadsimtiem senos svētkus.

Tāpat TVNET lapās atradīsi ieteikumus svētku ēdienkartei un kā iepriecināt kārumniekus. Arī par steidzīgajiem pēdējā brīža dāvanu pircējiem esam padomājuši un sastādījuši sarakstu ar it kā tik tradicionālām un banālām dāvanām, taču neaizmirsti, ka īstajā brīdī tieši tās iepriecina visvairāk.

Svētku laikā lasītājiem dodam iespēju atskatīties uz aizvadītā gada spilgtākajiem notikumiem sagrupējot tos dažādos interesantos topos. Esmu pārliecināta, ka jūs novērtēsiet redaktoru asprātību, aso prātu un analīzi, veidojot šos topus.

Pārdomu mirkli, atverot TVNET lapas, atradīsiet katru dienu. Jau pirmajos Ziemassvētkos lasiet interviju ar jaukām meitenēm, kuras pārsteigušas pašas sevi, ka spēj izdarīt tik daudz un ar savu darbu radīt lielu prieku un skaistumu citiem. Lasiet vērtīgas pieredzes interviju ar gaismas virteņu darbnīcas «Cherry Picking» līdzīpašnieci.

Savukārt dažas dienas vēlāk lasi par kādu sievieti, kas sākusi neparastu biznesu, un par pilotu, kurš atklās mums daudz noslēpumu no šīs vilinošās profesijas ikdienas.

Īsi pirms gada nogales uzzināsiet to, kas tad mūs īsti gaida jaunajā gadā, kur to labāk sagaidīt un kāds ir tradīcijām bagātākais dzēriens svētku vakaram. Mēs paši sev atklājām īpašus šampanieša burvības noslēpumus, ar kuriem dalīsimies ar jums.

Es pati jau vairākas reizes esmu pārlapojusi tik reālistiski patieso interviju ar mācītāju un lielisku cilvēku Kasparu Simanoviču. Tik tiešas, precīzas un varbūt pat nesaudzīgas dzīves atziņas liek apstāties un padomāt!

Un vēl un vēl daudz interesanta, aktuāla un svarīga šajā svētku reizē un gada nogalē.


Lai jums mierīgi Ziemassvētki!

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu