Bērziņš: Latvija varētu būt interesanta ieceļotājiem no Ķīnas (53)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvija varētu būt interesanta imigrantiem no Ķīnas un Indijas, kā arī, iespējams, vēl kādas jaunattīstības valsts, kuri varētu ieceļot Latvija, ja valstī neatgriezīsies aizbraukušie latvieši, sacīja Valsts prezidents Andris Bērziņš.

«Es pieļauju, ka Latvija varētu būt pievilcīga cilvēkiem, kuri nāk no Ķīnas, Indijas. Es neizslēdzu, ka vēl no kādas valsts,» sacīja Bērziņš.

Pēc viņa teiktā, būtu jāuztraucas nevis par to, ka Latvija varētu palikt tukša, jo latvieši dotos meklēt laimi citās zemēs, bet gan par to, ka tā būs pilna ar ieceļotājiem.

Prezidents norādīja, ka no cilvēku gribas ir atkarīgs, kad Latvija sasniegs vidējo Eiropas Savienības valstu dzīves līmeni, taču laika nav daudz. «Ja desmit gados mēs šo dzīves līmeni neizlīdzināsim, tad to vairs nevajadzēs darīt, jo vienkārši nebūs uz ko līdzināt,» sacīja Bērziņš.

Komentāri (53)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu