Vai Žagars piekritīs kokaīna testam? (363)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdienas pēcpusdienā portālam TVNET izdevās sazināties ar Latvijas Nacionālās operas līdzšinējo vadītāju Andreju Žagaru. Lūdzām viņu komentēt operdziedātāja Aleksandra Poļakova aicinājumus piedalīties kokaīna pārbaudē.

Šorīt Žagara mobilais telefons bija izslēgts vai atradās ārpus uztveršanas zonas. Taču pēcpusdienā atlaistais operas vadītājs TVNET atzvanīja.

Uz lūgumu komentēt Poļakova aicinājumus piedalīties kokaīna pārbaudē Žagars atbildēja: «Man liekas, ka pats Poļakovs ir garīgi slims. Viņam vajadzētu pārbaudīties, vai viņš nav garīgi slims un vai nav kaitīgs sabiedrībai.»

Pēc šiem dažiem teikumiem un solījumiem atsūtīt paziņojumu Žagars telefonsarunu pārtrauca.

Gandarīts par premjera lēmumu

Pēc neilga brīža Žagars TVNET atsūtīja īsziņu: «Esmu gandarīts par šo lēmumu. Premjers ir apliecinājis, ka koalīcijas partnera draudi un šantāža nevar būt šķērslis nekompetenta ministra nomaiņai!

Ministre demonstrēja visā savā darbības laikā nekompetenci kultūras jautājumos, konfliktēja ar nozares pārstāvjiem un apzināti kaitēja Latvijas kultūras attīstībai.

Tas degradēja mūsu valsti un veicināja viduvējības kultu.

Drosmīgs lēmums!»

Vēlas arī turpmāk vadīt operu

Uz jautājumu, vai turpinās cīnīties, lai turpmāk vadītu operu, Žagars atbildēja: «Protams! Komisija mani pēc konkursa rezultātiem izvēlējās valdes sastāvā!

Ceru, ka jaunais ministrs respektēs komisijas lēmumu!»

Saziņas noslēgumā Žagars atteicās komentēt operdziedātāja pausto saistībā ar to, ka viņam būtu jāveic kokaīna pārbaude, nosaucot to par absurdu.

Portāls TVNET jau vēstīja par Poļakova viedokli, kurā viņš runā arī par kokaīna pārbaudēm, uz ko aicina Žagaru.

Komentāri (363)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu