«Rimi» pircēji vakar piedzīvojuši satraucošu situāciju (131)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāja

Pēc traģiskās lielveikala sabrukšanas daudz pircēju joprojām nesteidzas pamest tirdzniecības vietu, ja tajā pamana iespējami bīstamu situāciju. Par to pirmdienas vakarā pārliecinājusies kāda «Rimi» veikala apmeklētāja.

Notikuma aculieciniece sociālajos tīklos izplatījusi aprakstu par pirmdien aptuveni plkst. 17.20 Deglava un Ilūkstes ielas stūra «Rimi» piedzīvoto.

Iepirkšanās laikā pēkšņi tirdzniecības zālē samazinājies apgaismojums.

Sākumā viņa skatījusies uz griestiem. Pēc Zolitūdes notikumiem viņa sapratusi, ka jādodas uz izeju.

Ar visu groziņu pieejot pie izejas, viņa sastapās ar pircēju rindām.

Kasieres tumsā skaita santīmus un cilvēki vēlas norēķināties!

Vairums cilvēku esot turpinājuši stāvēt rindā, nevis atstājuši iepirkumu groziņus un devušies ārā no veikala. Pircēji veikalu atstājuši ļoti lēni.

Lai gan tirdzniecības zālē bijusi tumsa, vestibilā un sīkajos veikaliņos gaisma turpinājusi degt un nelicies, ka tur kāds steidzas.

Otrā pusē bijusi vēl viena pircēju ieeja/izeja. Kāds vīrietis gribējis to izmantot, bet durvis bijušas ciet un apsargs viņam rādījis uz pirmo izeju.

Viena no pēdējām iznākusi ģimene ar diviem maziem bērniem.

Iekšā cilvēki netikuši laisti.

Foto: TVNET lasītāja

Tālākos notikumus aculieciniece nezinot, bet viņai radušies jautājumi, kas īsti jādara cilvēkiem, kas ir tirdzniecības zālē, pie kases un citur.

Skaidri redzēju, ka vēlēšanās norēķināties par preci vairumam cilvēku ir lielāka par iespējamām briesmām.

Apstiprina elektrības pazušanu

Savukārt SIA Rimi Latvia vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Podskočija TVNET apstiprināja, ka saistībā ar AS «Latvenergo» elektrības piegādes pārtraukumu pirmdien plkst. 17:20 daļai no tirdzniecības centra Deglava ielā 110, kā arī tuvējās apkārtnes mājām pazuda elektrība.

Foto: TVNET lasītāja

«Ievērojot drošības instrukcijas,

operatīvi tika organizēta apmeklētāju pakāpeniska izvešana no ēkas.

Plkst. 18:04 elektrības padeve tika atjaunota un darbs šajā tirdzniecības centrā atgriezās normālā režīmā.»

Darbiniekiem neļauj runāt «Rimi» vārdā

TVNET lūdza Podskočiju komentēt arī sociālajos tīklos izplatīto informāciju, ka visiem «Rimi» darbiniekiem ar steigu jāparaksta darba līguma papildinājums, kas kategoriski aizliedz runāt ar medijiem.

«Ikviens darbinieks, kurš sāk darba attiecības ar SIA «Rimi Latvia», paraksta darba iekšējās kārtības noteikumus, kuros minēts: «Uzņēmuma vārdā paust viedokli un sniegt informāciju publiskajā telpā (runāt ar žurnālistiem, izteikties sociālajos medijos u.tml.) drīkst tikai «Rimi» valdes priekšsēdētājs un mārketinga un sabiedrisko attiecību departamenta darbinieki», līdz ar to sociālajos tīklos izplatītā informācija nav patiesa.

Turklāt tā ir standarta prakse lielos uzņēmumos, ka komunikācijai ar mediju pārstāvjiem ir atsevišķas personas,» uzņēmuma pārstāve skaidroja.

Komentāri (131)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu