«Maxima» akcionārs šaubās, ka iespējams atjaunot uzņēmuma reputāciju (306)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET/Publicitātes foto

Lielveikala «Maxima» reputāciju pēc traģēdijas Zolitūdē, kur iebrūkot veikala jumtam dzīvību zaudēja 54 cilvēki, visticamāk, neizdosies atjaunot, intervijā aģentūras BNS biznesa informācijas portālam «Baltic Business Service» teica «Maxima» akcionāra Lietuvas holdingkompānijas «Vilniaus prekyba» valdes priekšsēdētāja Jolanta Bivainite.

Komentējot šo jautājumu viņa bija izvairīga. «Nudien nezinu. Nav ne tik daudz naudas, ne tik daudz gadu. Es pat nezinu, vai tas vispār ir iespējams,» teica Bivainite.

Viņa gan atzina, ka kompānija to centīsies darīt. «Domāju gan. Tomēr par to mēs pagaidām vēl neesam runājuši. Vēl ir ļoti daudz svarīgu jautājumu, kas jāatrisina pirms tam. Kā vadītāja es to droši vien nevaru teikt, bet, manuprāt, tas pašlaik nav svarīgi, bet pēc tam paskatīsimies. Svarīgi ir tas, ko darām tagad, kā reaģējam,» teica «Vilniaus prekyba» valdes priekšsēdētāja.

Komentāri (306)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu