Aizdomas par glābēju sarunu noklaušīšanos Zolitūdes traģēdijas laikā (102)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iespējams, kāds noklausījās glābēju sarunas radiosakaros laikā, kad tika meklēti cilvēki lielveikala «Maxima» gruvešos un tika veikti citi Zolitūdes traģēdijas seku likvidēšanas darbi, pirmdien Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā sacīja Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone-Godmane.

«Pirmā informācija ir tāda, ka sarunās iesaistīties no malas nebija iespējams. Bet bija iespēja, ka kāds sarunas noklausījās, ko mēs arī pārbaudīsim,» viņa teica.

21.novembra pēcpusdienā, iebrūkot lielveikala «Maxima» jumtam, bojā gāja 54 cilvēki. Glābšanas darbi notikuma vietā dienu un nakti turpinājās līdz 25.novembra vakaram. Operācijas laikā gāja bojā trīs glābēji.

Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā pirmdien vairāku ministriju pārstāvji informēja deputātus par atbildīgo dienestu darbu Zolitūdes traģēdijā.

Komentāri (102)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu