Bordāns: saprotu, ka netikšu aicināts vadīt Tieslietu ministriju (28)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izprotu reālo situāciju, ka jaunās valdības veidošanas procesā es vairs netikšu aicināts vadīt Tieslietu ministriju, atzina tieslietu ministrs Jānis Bordāns.

Viņš novēlēja jaunās valdības veidotājai Laimdotai Straujumai uzticēt tieslietu ministra amatu cilvēkam, kurš būtu ieinteresēts turpināt līdz šim iesāktos darbus. Uz jautājumu par saviem nākotnes plāniem pēc ministra amata zaudēšana, Bordāns atbildēja izvairīgi, sakot, ka par to neesot domājis.

Bordānu tieslietu ministra amatam savulaik virzīja Nacionālā apvienība (NA), taču pērn viņš tika izslēgts no šā politiskā spēka rindām, un NA viņu aicināja arī demisionēt, taču tam nepiekrita ne Bordāns, ne valdības vadītājs Valdis Dombrovskis (V).

Jau vēstīts, ka Valsts prezidents Andris Bērziņš pirmdien nominēja Straujumu valdības vadītāja amatam. Straujuma žurnālistiem prognozēja, ka jauno valdību varētu apstiprināt divu līdz trīs nedēļu laikā.

Komentāri (28)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu