Bērziņš: nav pamata domāt, ka traģēdijas izmeklēšana tiek novilcināta (11)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nav pamata domāt, ka «Maxima» traģēdijas izmeklēšana tiek novilcināta, vai netiks sasniegts gaidītais rezultāts, otrdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta Panorāma» teica Valsts prezidents Andris Bērziņš.

Pēc prezidenta teiktā, «Maxima» traģēdija tiek vērtēta katrā Nacionālās drošības padomes sēdē. «Atskaites, ko sniedz Ģenerālprokurors, Iekšlietu ministrijas un policijas vadība ir ļoti praktiskas un konstruktīvas. Nav pamata domāt, ka tur notiek novilcināšanās, vai gaidītais rezultāts netiks sasniegts,» teica Bērziņš.

Prezidents arī atzīmēja, ka par izmeklēšanas rezultātiem un īstenotajiem pasākumiem regulāri tiek informēti traģēdijā cietušo pārstāvji un piebilda, ka izmeklēšana ir sarežģīta un komplicēta.

Jau ziņots, ka Rīgā, Zolitūdē veikalā «Maxima» pērn 21.novembra vakarā iebruka jumts. Katastrofā bojā gāja 54 cilvēki, tostarp trīs glābēji.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu