KNAB priekšnieks izjūt pret viņu vērstu spiedienu (6)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks pēdējā laikā izjūt spiedienu, kas vērsts pret viņu gan no politiķu, gan mediju puses, tomēr viņš turpinās veikt savus pienākumus un minētajam spiedienam nepakļausies.

Intervijā LNT raidījumam «900 sekundes» Streļčenoks atzina, ka pēdējā laikā izjūt pret sevi vērstu spiedienu ne tikai no atsevišķiem medijiem, bet arī no politiķiem, kuru viedoklis šajos medijos tiekot tiražēts.

Tomēr uz jautājumu, kuri politiķi vai mediji, kas šādu spiedienu izdara, Streļčenoks nevēlējās atbildēs.

«Ir vērojams, ka tagad ir iedarbināti intensīvi mehānismi, lai mani kā valsts pārstāvi apmelotu un es darīšu visu, lai katrs par melu izplatīšanu samaksā,» piebilda Streļčenoks.

Savukārt Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) pēc tam intervijā minētajam LNT raidījumam pauda izbrīnu par Streļčenoka izteikumiem, tādējādi pasakot, ka apšauba vai kāds speciāli apmelo KNAB vadītāju.

Jau ziņots, ka Rīgas pilsētas Centra rajona tiesa atcēla KNAB priekšnieka Jaroslava Streļčenoka lēmumu par savas vietnieces Jutas Strīķes atbrīvošanu no amata.

Pilnais tiesas spriedums būs pieejams 24.aprīlī.

Lieta līdz tiesai nonāca pēc tam, kad Streļčenoks 7.februārī trešo reizi uzteica darbu savai vietniecei Strīķei, bet šoreiz valdības vadība strīdā neiejaucās un Streļčenoka rīkojumu neatcēla.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu