Druviete par nedošanos komandējumos: slikta prakse (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šā gada martā, tikai pusotru mēnesi pēc stāšanās amatā, izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete (Vienotība) devusies trīs darba braucienos - uz Rumāniju, Gruziju un Brazīliju, izpētījis laikraksts «Diena».

Slikta prakse un iespēju neizmantošana - šādi Druviete laikrakstam skaidro nedošanos ārzemju komandējumos. Viņa uzsver, ka nebraucot visur, kurp tiek saukta: «Aicinājumi piedalīties dažādās konferencēs ārvalstīs tiek saņemti lielā skaitā, bet izvērtējam prioritātes.»

Jau vēstīts, ka pēc skandalozā bijušās kultūras ministres Žanetas Jaunzemes-Grendes (NA) komandējuma uz Austrāliju iepriekšējais premjers apsolīja rūpīgāk sekot ministru darba braucieniem un pieprasīt stingrākas atskaites. Tagadējā Ministru prezidente Laimdota Straujuma (Vienotība) laikrakstam norāda, ka šo praksi turpinot: «Ja komandējumi notiek ārpus EK vai Eiropas prezidentūras pasākumiem, tiek prasīta papildu informācija par mērķiem un ieguvumiem.»

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu