Zivtiņš, Peters un Leiškalns varētu pievienoties «Saskaņas centram» (425)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušais Ceļu policijas priekšnieks Edmunds Zivtiņš vēl nav pieņēmis galīgo lēmumu, kuram politiskam spēkam pievienoties, taču, visticamāk, tas būs «Saskaņas centrs» (SC).

Zivtiņš sarunā ar portālu TVNET sacīja, ka galīgo lēmumu pieņems tuvākā mēneša laikā.

Lai gan viņš jūt sevī vēlmi darboties politikā, tas nenozīmējot, ka uzreiz jāstājas sarakstā vai jādarbojas Saeimā.

Zivtiņš atkārtoti neslēpa, ka viņam simpatizē SC darbība Rīgā.

Runājot par LTV izskanējušo informāciju, ka SC varētu pievienoties arī Krišjānis Peters un Kārlis Leiškalns, Zivtiņš sacīja, ka abus šos cilvēkus ļoti labi pazīst. Abi esot aktīvi, zinoši un varoši.

Politiskā jomā viņiem ar Peteru neesot īpašu kontaktu, bet ikdienas darbībā esot bieži jātiekas. Peters ir Rīgas domes Satiksmes departamenta vadītājs, un arī Zivtiņš darbojas šajā jomā. Darba darīšanās viņi tiekoties divreiz nedēļā.

Savukārt ar Leiškalnu viņam pēdējā laikā neesot sanācis tikties.

Jautāts par pievienošanos SC, ko daudz latviešu uzskata par Krievijai draudzīgu politisko spēku, Zivtiņš akcentēja, ka nevēlas dalīt cilvēkus latviešos un krievos. Turklāt arī daudz latviešu atbalstot SC.

Viņš pauda uzskatu, ka, tikai kopā strādājot, var panākt Latvijas izaugsmi. «Starp latviešiem un krieviem ir atšķirības, bet eiro visu maciņos ir vienāds.» Neesot pareizi, ka katrs velk deķi uz savu pusi.

Savukārt, jautāts par SC īpašo draudzību ar Krieviju un tās vadītāju Vladimiru Putini, Zivtiņš sacīja, ka pagaidām nav iedziļinājies šajās lietās.

Turklāt tam neesot pierādījumu. Esot jāatceras, ka

ar kaimiņiem jāsaglabā labas attiecības.

Latvija kā maza valsts nedrīkstot nostāties viena vai otra pusē.

Komentāri (425)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu