Mediķi premjeri vaino maldināšanā (2)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrība (LVSADA) paudusi nožēlu par to, ka no premjeres saņemtais solījums par papildu finansējumu veselības aprūpei ir izrādījies maldinošs, jo solīto 10 miljonu vietā nav saņemta pat puse, pavēstīja arodbiedrības pārstāve Tatjana Brakše.

29.jūlijā notiks LVSADA valdes sēde, kurā tiks lemts par tālāko rīcību.

Arodbiedrība norāda, ka jūnijā notika sarunas starp LVSADA pārstāvjiem un Ministru prezidenti, kura apsolīja jūlijā piešķirt veselības aprūpei papildu finansējumu 9,9 miljonu eiro apmērā, tādēļ LVSADA atturējās izteikt neuzticību valdības vadītājai, bet izteica neuzticību toreizējai veselības ministrei Ingrīdai Circenei («Vienotība»).

«Straujumas vārdi atšķiras no darbiem, un tas grauj ticību Ministru prezidentes solījumiem par situācijas uzlabošanu veselības aprūpē,» komentējis LVSADA vadītājs Valdis Keris.

Ambulatoro pakalpojumu pieejamības uzlabošanai valdība otrdien piešķīra Veselības ministrijas (VM) prasītos 4,6 miljonus eiro Nacionālajam veselības dienestam.

LVSADA ir viena no mediķu arodorganizācijām.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu