Puse Latvijas iedzīvotāju izglītības kvalitāti vērtē pozitīvi (6)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vairāk nekā puse jeb 51% Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā izglītības kvalitāti Latvijas skolās vērtē pozitīvi, atklāj pētījumu kompānijas TNS veiktā aptauja. Desmit baļļu skalā izglītības kvalitāte vidēji novērtēta ar 6,2 ballēm.

Drīzāk pozitīvu vērtējumu (septiņas un vairāk balles) par izglītības kvalitāti Latvijas skolās sniegusi puse (51%) Latvijas iedzīvotāju. Vidēju vērtējumu (piecas un sešas balles) sniegusi ceturtā daļa Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem, savukārt drīzāk negatīvu vērtējumu sniegusi piektā daļa aptaujāto.

4% iedzīvotāju nav konkrētas atbildes uz šo jautājumu.

Aptauju pētījumu kompānija TNS veica sadarbībā ar telekompāniju LNT, raidījumu «900 sekundes», laikā no 2014.gada 26. līdz 28.augustam ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 650 Latvijas iedzīvotājus ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu