Neizslēdz jaunus kriminālprocesus pret latviešiem, kas karo Ukrainā (61)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis neizslēdz, ka tiks ierosināti vēl citi kriminālprocesi pret Latvijas iedzīvotājiem, kas Ukrainā karo seperātistu rindās.

«Domāju, ka varētu tuvākajā laikā būt vēl papildus kriminālprocesi. Nevaru apstiprināt to pašlaik, bet pieļauju tādu iespējamību,» piektdien ministrs sacīja Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta Panorāma».

Pašlaik Drošības policija ir uzsākusi kriminālprocesu pret trim Ukrainā karojošajiem Latvijas iedzīvotājiem. Kriminālprocess uzsākts saistībā ar internetā ievietotajiem videomateriāliem, kuros trīs Latvijas iedzīvotāji no Ludzas izsaka aicinājumu doties uz Ukrainas dienvidaustrumiem, lai iesaistītos darbībās, kas Krimināllikuma izpratnē var tikt kvalificētas kā terorisms. Kriminālprocesa laikā veiktajās septiņās kratīšanās policija ir atradusi vairākus ieročus.

Komentāri (61)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu