Kas ir šī sieviete leoparda ādas kažokā? Ne jau Inguna Sudraba! (784)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2014.gada pavasarī Youtube ievietots video, kas acīmredzot uzņemts, «aktieriem» to nenojaušot. Minētajā video kāda kundze leoparda ādas kažokā iznāk no lidostas «Rīga» VIP pasažieru termināla un naski dodas uz lidmašīnu. Kundzes mētelis mums tik ļoti atgādināja Ingunas Sudrabas lepno kažociņu, ka nolēmām jautāt pašai - uz kurieni Sudrabas kundze devās?

Raksta beigās pievienots Ingunas Sudrabas komentārs.

Vairākas dienas TVNET centās iegūt Ingunas Sudrabas atbildes uz jautājumiem: kas ir viņas pavadoņi; kurš un kādēļ piedāvājis viņai šo luksusklases lidojumu; kurš apmaksājis biļeti lidojumam ar «privāto» avioreisu; vai Sudrabas kundzes ceļojuma galamērķis bija Maskava vai kāda cita Krievijas pilsēta utt.

Ļoti iespējams, ka video ir tapis pirms gada vai vairākiem, tomēr cerējām, ka Inguna Sudraba būs pretimnākoša mūsu lasītājiem, starp kuriem noteikti ir arī viņas partijas atbalstītāji. Tomēr Sudrabas kundze nevēlējās atbildēt uz TVNET jautājumiem, tā vietā nodēvējot šo par «priekšvēlēšanu kampaņu pret viņu».

Lai arī mums par šajā video redzamās personas identitāti nav šaubu, piedāvājam jums pašiem to noskatīties.

No kreisās: Ingunas Sudrabas jaunā frizūra 2011.gadā; NP sižets, kur Sudraba redzama leoparda ādas izskata kažokā
No kreisās: Ingunas Sudrabas jaunā frizūra 2011.gadā; NP sižets, kur Sudraba redzama leoparda ādas izskata kažokā Foto: AFP/LETA; ekrānšāviņš no Nekā Personīga/TV3

Inguna Sudraba, partijas «No sirds Latvijai» priekšsēdētāja:

«Šis videofails ir tikai un vienīgi kārtējā pret manis vadīto partiju «No sirds Latvijai» vērstās aizvien izmisīgākās nomelnošanas kampaņas sastāvdaļa un primitīvas dezinformācijas neprasmīgs mēģinājums.

Kā noteikti pamanījāt, videofailu tā anonīmie ievietotāji nosaukuši «Valsts kontroliere dodas uz Krieviju», neminot vārdu un uzvārdu - jo acīmredzot baidījušies no sekām, ja sekotu iesniegums tiesībsargāšanas iestādēs par apmelošanu.

Es ļoti labprāt vēlētos, lai persona, kas šo videofailu ir filmējusi vai ievietojusi YouTube vietnē, bez slēpšanās nāktu klajā ar paziņojumu - šis video ir filmēts tad un tad, tajā ir redzama Inguna Sudraba, kas dodas uz Maskavu kopā ar tādām un tādām personām. Taču, kā saprotams, šāda persona nekad neparādīsies - jo tad tai nāksies atbildēt par apmelošanu.

Kamēr šāda paziņojuma nav, es ieteiktu visiem, kas skatās šo videofailu, aizdomāties - kas gan varētu būt personas, kurām ir tikusi dota iespēja veikt filmēšanu Rīgas starptautiskajā lidostā, kas, kā zināms, ir paaugstināta riska un apsardzes objekts. Pieļauju, ka par šīm personām varētu rasties interese Drošības policijai.»

Komentāri (784)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu